علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

ابراز نگرانی آمریکا از آزمایش موشکی احتمالی پیونگ‌یانگ

ابراز نگرانی آمریکا از آزمایش موشکی احتمالی پیونگ‌یانگ یک مقام آمریکایی مدعی شد همزمان با سفر معاون رئیس‌جمهور آمریکا به توکیو و سئول، پیونگ یانگ قصد انجام آزمایش هسته‌ای دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام ارشد دولت آمریکا مدعی شد احتمال دارد کره شمالی همزمان با سفر «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا، به ژاپن و کره جنوبی، آزمایش هسته‌ای انجام دهد.

 

به گزار یونهاپ، این مقام آمریکایی همچنین هشدار داد که کره شمالی در صورت آزمایش هسته‌ای با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد و افزود: «این امکان وجود دارد و ما پیشتر هم گفته بودیم که کره شمالی در حال آماده شدن برای انجام آزمایش هسته‌ای است. ما به صراحت اعلام کرده‌ایم که چنین آزمایشی منجر به اقدامات بیشتر واشنگتن خواهد شد.»

 

او همچنین با بیان آنکه اقدامات پیونگ یانگ در راس محور‌های مذاکره کامالا هریس با مقامات ژاپن و کره جنوبی خواهد بود، بار دیگر تاکید کرد: «ما به شفافیت بیان کردیم که تا چه حد نگران اقدمات تحریک‌آمیز هستیم و آزماش هسته‌ای هم در این دسته قرار می‌گیرد.»

 

کامالا هریس قصد دارد در سفری ۴ روزه به ژاپن و کره جنوبی برود، او در راس یک هیئت آمریکایی برای شرکت در مراسم تشییع «شینزو آبه» نخست‌وزیر سابق ژاپن، این سفر را انجام خواهد داد. این اولین سفر هریس به توکیو و سئول پس از روی کار آمدنش خواهد بود.

 

هریس خود در یک نشست خبری تلفنی گفت که روز پنجشنبه برای دیدار با «یون سوک یول» رئیس‌جمهور کره جنوبی، وارد سئول خواهد شد. علاوه بر یون، هریس قرار است با «هان داک سو» نخست‌وزیر کره جنوبی، نیز دیدار کند که رهبری هیئت کره جنوبی را در مراسم خاکسپاری آبه بر عهده خواهد داشت.

 

در سال‌های اخیر به ویژه در سال جاری میلادی پیشرفت‌های هسته‌ای و تسلیحاتی کره شمالی، آمریکا و بسیاری از متحدانش را نگران کرده است و واشنگتن تلاش دارد با تحمیل تحریم‌های گسترده مانع از گسترش توانایی تسلیحاتی پیونگ یانگ در زمینه هسته‌ای شود.

 

پیشتر از این، هفته گذشته «کیم گان» نماینده ویژه در امور صلح و امنیت شبه جزیره کره، در دیدار با «سونگ کیم» همتای آمریکایی خود، با تکرار ادعا‌های مقامات غربی، فعالیت‌های هسته‌ای اخیر کره شمالی را تهدیدی جدی برای جهان قلمداد و تاکید کرد در صورت آزمایش‌های بعدی هسته‌ای در پیونگ یانگ به این اقدامات پاسخ خواهد داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار